SAS

A Sas Görög központú innovatív LED-es világítástechnikai termékeket és otthoni hosszabbítókat, elosztókat tervez és gyárt a legmodernebb technológiákkal.

A Sas fő fókuszában a modern design és az intelligens funkciók vannak, A Sas arra törekszik, hogy időtálló, innovatív használati tárgyakat hozzon létre ellentétében a most piacon lévő hagyományos termékekkel.

Az Sas termék fejlesztő csapat egyedi termékeket tervez a fogyasztók számára, minél több innovatív tulajdonsággal, amelyek a legmodernebb technológiát alkalmazzák, a kényelmes és praktikus működést előtérbe helyezve.

A hosszabbítói praktikusak, kiegészítői megkönnyítik a minden napi használatukat. Így a Sas termékeket egyszerűen használhatja otthonában és irodájában egyaránt. Termékeink gazdag színpalettával rendelkeznek, amelyet a vásárló hangulata, igénye, szobájának színe szerint választhat.

A Sas folyamatos termék fejlesztései segítségével lépést tart a kor kihívásaival, így válik hosszú távon megbízható márkává a desiget és innovációt szerető fogyasztók körében.

1–12 termék, összesen 44 db

1–12 termék, összesen 44 db