Országos kiszállítás
Minden 20.000 Ft összértéket meghaladó vásárlás esetén a kiszállítás az ország egész területén ingyenes. Igény esetén a beüzemelésben is segíteni.

Tovább…

100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
Ha nem elégedett, két héten belül visszaküldi a terméket eredeti csomagolásban és mi visszaadjuk a teljes vételárát.

Tovább…

TELEFON: +36-20/490-5211
Megrendelésével kapcsolatban kérdése lenne, vagy netán csak bizonytalan, nem tudja melyik termék is jó Önnek? Hívjon bennünket bizalommal.

Tovább…

A lámpa és csillár egy tér egy hely égköve, válaszd ki gondosan melyiket szeretnéd.

Böngéssz nálunk, és ha kérdésed van tedd fel nyugodtan a lámpa vásárlással kapcsolatban. Egy lakás, vagy egy ház megálmodása illetőleg megépítése alatt és közben sok minden változhat, az igények, a funkciók, a színek. Ha ezekre már választ találtál nézd meg lámpáinkat mit kínálunk! Nálunk egyben biztos lehetsz: olyan lámpákat találsz webáruházunkban, amilyeneket nem láthatsz sok helyen! Hogy miért? Célunk az, hogy a jó minőség és szerelhetőség mellett kitűnjünk kínálatunkkal a konkurenciáinkkal szemben.  És ami talán a legfontosabb, hogy olyan lámpát tudjunk nektek vásárlóinknak adni, amit mi kereskedők is szívesen felszerelnénk otthonunkba.  Az általunk forgalmazott lámpák, nem csak szépek, dizájnosak és funkcionálisak. Megalkotóik több belsőépítészeti díjat is elnyertek már.

Nézelődj és válogass lámpa és csillár webshopunkban.

 

 

banner001 
banner002
[wpb-latest-product title= “Legújabb Termékeink”]